Kavlaklı Anadolu Lisesi

WEB https://kavlakli.meb.k12.tr
Adres : Ceyhan Mah. 6030. Sok. No1 Onikişubat/K.Maraş Merkeze 15 Kilometre Uzaklıkta
VİZYON : Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
MİSYON : Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : İNGİLİZCE-ALMANCA
Pansiyon : YOK
Servis :
Ulaşım : Belediye ve Halk Otobüsleri her yarım saatte bir var.36/b ve 50 numaralı otobüsler
Yerleşim Yeri : Daha Önce Kavlaklı kasaba idi 2014 yılından itibaren merkeze bağlı mahalle statüsünnde
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 15 Kilomete
Kontenjan Bilgileri :